Despre noi

Academy First School este in topul celor din domeniul beauty. Atat inscrierile cat si cursurile se desfasoara la sediul nostru din Pta Alba Iulia, Bdul. Burebista nr.3, sect. 3

Pentru toate detaliile referitoare la cursurile pe care le desfasuram , va rugam sa ne contactati la 0723694664. Academy First School este scoala unde te poti specializa in domeniul frumusetii fie ca activezi deja in acest domeniu fie ca esti la inceput de drum.

Echipa Academy First School este alcatuita din personal calificat in domeniu, cu o vasta experienta ce te vor ajuta sa depasesti bariele cunoasterii in acest domeniu. Peste 90% din perioada acordata unui curs reprezinta practica direct pe modele umane. De aceea tu, cursantul vei pleca cu un bogat bagaj informational ce te va ajuta in viitoarea ta cariera. Cursurile sunt flexibile , inclusiv in weekend, intr -un cadru adecvat.

CONTACT
cursuri microdermabraziune

Inscriere: Persoanele ce doresc sa participe la aceste cursi o pot face telefonic la 0723694664, La inscriere se plateste un avans de 250 lei pentru rezervarea locului, fie in contul societatii fie la sedul nostru din Pta Alba Iulia, Bdul. Burebista nr.3, sect. 3, iar restul sumei se achita la inceperea cursului.

Acte necesare inscriere:

  • Copie CI
  • copie dupa ultima diploma de studii( minim invatamantul obligatoriu)
  • copie certificat nastere
  • copie certificat casatorie( daca este cazul)
CONTACT
cursuri extensii gene de perfectionare