Curs de perfectionare metoda 2D si metoda 3D

Aceaste proceduri sunt o continuare a genelor fir cu fir, dand un volum dublu sau triplu lucrarilor tale inclusiv persoanelor cu gene naturale mici, subtiri si rare.

2 zile
4 ore
1 - 4
1300 ron
Durata curs:
Ore / zi
Nr. cursanti
Pret

Toate materialele si instrumentele vor fii asigurate de Academy First School. Cursantul poate sa aduca un model pe care va lucra. Tehnica 2D si 3D va da un efect dublu sau triplu genelor tale, le va mignala si va imbunatati aspectul ochiului. In acest curs elevii vor asimila:

  • tehnici de volum;
  • stilizarea formelor ochiului;
  • volum de 2-3 ori mai mare;
  • grosimea genelor aplicate;
  • curbura genelor aplicate;
  • cum sa lucram curat si eficient.

La sfarsitul cursului veti primi o Diploma de participare Academy First School.

CONTACT
extensii gene fir cu fir

Alege sa devii o adevarata profesionista! Academy First School vine in intampinarea celor care activeaza in sfera beauty dar si a celor care sunt la inceput de cariera cu o serie de cursuri menite sa va perfectioneze pentru a activa in acest serviciu-aplicator gene. Produsele oferite de noi sunt din fire de matase sintetica de o calitate superioara, produse premium. Startul de calificare in acest domeniu incepe intr-un cadru adecvat, sustinut de formator cu experienta si pregatire in domeniu ce va ajuta sa ajungeti intr-un timp relativ scurt la un inalt nivel de perfectionare.

Cursurile se desfasoara pe o perioada de 4 ore/ zi,individual sau cel mult doi participanti. Orele individuale de studiu sunt completate de sedinte personalizate de practica. La cursurile noastre ficare intrebare are raspuns, fiecare problema are solutie, fiecare dintre voi devine mai bun, mai pregatit, mai eficient! Echipa Academy First School recomanda: invata, perfectioneaza-te, si vei deveni mai BUN!

Galerie foto - aplicare gene metoda 2D si metoda 3D

Contact

Contactează-ne astăzi pentru detalii suplimentare și pentru a te înscrie în următoarea sesiune de cursuri!

Multumim, va contactam in cel mai scurt timp.
¡Ups! Algo salió mal al enviar el formulario.